SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cumhuriyet coşkusuna hazır olun!

Cumhuriyet coşkusuna hazır olun!

26 Ekim 2014 Pazar - 13:59




Türkiye genelinde Volkan Konak, Suavi, Murat Boz, Candan Erçetin, Kıraç ve Bedirhan Gökçe gibi birçok ünlü isim Cumhuriyetin 91'inci kuruluş yıl dönüm





Ünlü isimler Cumhuriyet kutlamaları çerçevesinde verecekleri konserler için hazırlıklarını tamamladılar. 29 Ekim kutlamaları kapsamında İzmir Karşıyaka’da Belediye tarafından organize edilen kutlama ile yarın akşam on bin kişi ellerinde meşalelerle Cumhuriyet Yürüyüşü gerçekleştirecek sonrasında sevilen sanatçı Suavi, Karşıyakalılara muhteşem bir gece yaşatacak. Yine İzmir’de Bayraklı’da da binlerce İzmirlinin katılacağı etkinliklerin ardından Türk pop müziğinin sevilen ismi Murat Boz sahne alacak. Başkent Ankara’da Gölbaşı Belediyesi tarafından organize edilen Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ekim akşamı yorumcu ve şair Bedirhan Gökçe konser verecek. Aydın’da ise Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetimizin kuruluşunu Cumhuriyet Koşuları ve Candan Erçetin konseri ile kutlayacak. Erçetin’in konseri 29 Ekim akşamı saat 20:00’de başlayacak. İstanbul Şişli’de 29 Ekim günü “Yurtta sulh, cihanda sulh" temalı 91’inci yıl Cumhuriyet yürüyüşü gerçekleşecek ve kutlamalar Volkan Konak konseriyle son bulacak. Kuzey’in Oğlu saat 16.00’da Cevahir Alışveriş Merkezi önünde şarkılarını, cumhuriyet coşkusuna katılan yurttaşlar için seslendirecek. Antalya’da ise Muratpaşa Belediyesi 29 Ekim’de fener alayı yürüyüşüne ve Cumhuriyet Bayramı Konseri’ne öncülük edecek. Cumhuriyet Meydanı’nda saat 20.00’da Kıraç sahne alacak.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap