SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çukur dizisi sevenlerine kötü haber

Çukur dizisi sevenlerine kötü haber

12 Ekim 2019 Cumartesi - 11:17




Televizyonun fenomen dizisi Çukur, 14 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek olan Fransa-Türkiye milli maçı nedeniyle yayınlanmayacak. Dizinin yeni bölümü 21 Ekim günü yayınlanacak





Televizyonun fenomen dizisi Çukur'un 72. yeni bölümünün 14 Ekim Pazartesi yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak dizinin yeni bölümü Fransa-Türkiye maçından dolayı bir hafta ertelendi.

BU HAFTA YAYINLANMAYACAK

Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizinin başrollerinde; Aras Bulut İynemli, Damla Sönmez, Hazal Subaşı, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Kubilay Aka, Cihangir Ceyhan, Burak Dakak, Nur Sürer ve Meral Çetinkaya gibi isimlerin yer aldığı dizi, maçın olmasında dolayı 72'nci bölümüyle 21 Ekim Pazartesi akşamı Show TV'de olacak.

72. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Çukur'un 72. yeni bölüm fragmanında mahalleliyi toplayan Yamaç'ın Çukur'a geri döndüğünü çok net hissettirdiği heyecan dolu tanıtımda, "Bundan sonra İstanbul Çukur'un olana kadar Çukur yerinde durmayacak. İstanbul'un Çukur'da olduğunu herkes öğrenecek. Bu bir savaş ilanıdır!" sözleriyle fırtınanın fitilini ateşlediği anlar dikkat çekiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap