SON DAKİKA



Haber > Magazin > Corona yüzünden telefonunu yıkadı

Corona yüzünden telefonunu yıkadı

05 Mart 2020 Perşembe - 12:20




Ömür Gedik, son ayların ölümcül virüsü Corona yüzünden telefonunu yıkama kararı aldığını ve yıkanan telefonun bozulduğunu belirten ilginç bir paylaşımda bulundu.





Dünyayı kısa sürede etkisi altına alan ve çok sayıda ölüme yol açan Korona virüsü ünlü ünsüz herkesin korkulu rüyası haline geldi. Özellikle sosyal medyada bu virüsle ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken, bu videolardan birinde, virüsün cep telefonu yüzeyinde uzun bir süre canlı kalabildiği bilgisine yer veriliyordu.

Bu videoyu izleyen Ömür Gedik, kendisini garantiye alabilmek adına telefonunu yıkadı ve doğal olarak da telefon bozuldu. Virüs korkusundan dolayı başına gelen bu olayı sosyal medya hesabından paylaşınca da alay konusu haline geldi.

Atilla Taş gibi isimler Gedik’e ‘Keşke virüs programı yükleseydin’ diye takılırken pek çok teknoloji hesabı da şarkıcının bu paylaşımını sayfalarına taşıyarak esprili yorumlarda bulundu. Gedik kendisine yöneltilen bu yorumların ardından yeni paylaşımlarda bulundu ve “Telefon yıkamamla dalga geçenler Korona virüsü gerçeğiyle karşılaştığında bakalım ne yapacak?” yazdı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap