SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çöp ev değil çöp dağı

Çöp ev değil çöp dağı

06 Ağustos 2015 Perşembe - 17:47




Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, bahçe kapısı önüne yığılan çöplerden dolayı merdiven kullanarak içeri girdikleri bir çöp evi





Erenköy'deki çöp ev temizleniyor... Gelen çöp ev şikâyetlerini değerlendiren ekipler son olarak Erenköy mahallesinde bulunan çöp evi temizliyor. Mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine harekete geçen ekipler, çöp birikintilerinden dolayı açılmayan kapı, bahçesinde hurda ve çöp yığınlarıyla yaşanmaz hale gelen çöp ev ile karşılaştı.

Bahçe kapısı önüne yığılan çöplerden dolayı ekipler, eve merdiven kullanarak girdi. Evin bahçesinde uzun süredir beklemekte olan katı atıkların dışarı çıkarılması için çalışmalarını sürdüren ekipler, çöp evden şimdiye kadar 4 kamyon çöp çıktığını ve temizleme çalışmalarının devam edeceğini belirtti.

Belediye yetkilileri, Odunpazarı ilçesinde bu tür çöp evlere müsaade etmeyeceklerini, çöp evleri temizleyerek yaşanabilir hale getireceklerini kaydetti. Yetkililer, vatandaşların bu tür ihbarlarını Odunpazarı Belediyesi Mavi Masa Birime iletebileceklerini ifade etti. 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap