SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çolpan İlhan anıldı

Çolpan İlhan anıldı

25 Temmuz 2015 Cumartesi - 16:34




Sanatçı için ölümünün 1. yılında mezarı başında anma töreni düzenlendi





Tiyatro ve sinema sanatçısı Çolpan İlhan, ölümünün birinci yılında, mezarı başında anıldı. Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki törene katılan sanatçının oğlu Kerem Alışık, annesini geçen yıl Kadir gecesinde kaybettiklerini ve arefe günü defnettiklerini ifade etti.

Annesinin nurlu bir insan olduğunu söyleyen Alışık, şöyle konuştu: "Nurlarda yattığına inanıyoruz. Nasıl anlatmak gerek bilmiyorum ama kısaca çok yaman bir kadındı. Müthiş asaleti, zerafeti, inceliği ve naifliği yanında, hiç beklenmeyecek kadar yılmaz bir savaşçıydı. Dirençliydi. Hep mücadele etti. Çok emek verdi hepimize. Ailesine son derece bağlıydı ve bizim ailemizin her zaman kahramanı da oydu. Babam da bunu bu şekilde dile getirirdi. Oğluna, evladına, torununa, evladına, eşine bir ömür adayan bir kadındı annem."Kerem Alışık annesini çok özlediğini de dile getirerek, Çolpan İlhan'ın yaşama azminin, yaşamın içindeki çabasının ve çalışmasının kendileri için örnek olduğunu ifade etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap