SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çok soğuk hava geliyor

Çok soğuk hava geliyor

04 Ocak 2015 Pazar - 14:52




Meteoroloji'den yapılan açıklamada çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğimiz bildirildi.





Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğimiz bildirildi. Meteoroloji'den yapılan açıklamada, bugün öğle saatlerinden sonra Balkanlar ve Karadeniz üzerinden gelen yeni, çok soğuk ve yağışlı bir havanın etkisi altına gireceğimiz bildirildi.

Yağışların; yarın öğleden sonra Marmara ile Kıyı Ege’de ve Batı Karadeniz kıyılarında yağmur ve sağanak, Batı Karadeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ve İç Ege’de karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları hafta başından itibaren batı bölgelerden başlayarak hafta sonuna kadar ülke genelinde hissedilir derecede (8 ila 12 derece) azalarak mevsim normallerinin altına düşek, hafta ortasından itibaren ise yağışların kesildiği özellikle iç bölgelerimizde oldukça soğuk gece ayazlarının etkili olacağı tahmin ediliyor.

Meteoroloji, yurdumuzda önümüzdeki hafta boyunca görülecek çok kuvvetli sağanak yağış, kuvvetli ve yoğun kar yağışları, aşırı derecede hava sıcaklığındaki düşüşlerin, kuvvetli ve fırtına şeklinde esecek rüzgarların oluşturabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşları dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarıda bulundu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap