SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çocukken çok yaramazdım!

Çocukken çok yaramazdım!

01 Ocak 2022 Cumartesi - 16:57




Berk Oktay, çocukluk yıllarında oturdukları evin yanmasına neden olan olayı ilk kez anlattı.





Ankara doğumlu olan Berk Oktay, "Çocukken çok yaramaz bir çocukmuşsun ve hatta yanlışlıkla evi tamamen yakmışsın” sorusu üzerine çocukluğuna dair anısını anlattı.

"ALEVİ SÖNDÜRMEYE ÇALIŞTIKÇA DAHA DA YAYILDI"

39 yaşındaki oyuncu, "O zamanlar dokuz yaşındaydım ve çocukken Bahçelievler’de tüm aile büyüklerimizle aynı sokakta otururduk. Bayram harçlıklarımın bir kısmıyla Kemal Sunal VHS kasetleri, geri kalanıyla mahalledeki büfeden havai fişek alırdım. Babam, evdeki somyanın örtüsünün saçak iplerini yakarak eşitlerdi hep. Aslında babamın daha en başta yapmaması gereken bir şeydi. Ben de tabii büyüğümden ne gördüysem onu yaptım. Aynı şekilde iplikleri kısaltmaya çalıştıktan sonra arkamı dönüp film izlemeye başladım. Bir anda arkamdan siyah dumanlar yükselmeye başladı. Alevi söndürmeye çalıştıkça daha da yayıldı. Hemen koştum, kaçtım ve dışarı çıkınca evin kapısı arkadan kapandı. Anahtar da yoktu ve ev haliyle yanmış oldu. Ev de kiraydı üstelik. Babam bana kızmadı ve hatta akşam, o yanan somya üstünde havai fişekler patlatıp eğlenmiştik" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap