SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cinayet işledi canlı yayına çıktı

Cinayet işledi canlı yayına çıktı

26 Mart 2016 Cumartesi - 11:19




Adana'da kaybolduktan 35 gün sonra sahilde gömülü halde köpeklerin bulduğu Mehmet Işıkoğlu'nun 2005 yılında öldürülen Behçet A.'nın kardeşleri tarafın





Edinilen bilgiye göre, olay, Karataş ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, evli ve 1 çocuk babası Mehmet Işıkoğlu (28), 21 Ocak’ta eşine “Arkadaşımla silah alım-satım işine giriyoruz. Bu işte çok para var, biz de çok para kazanacağız” diyerek evinde bulunan 7 bin 700 liralık birikmiş parasını yanına alarak, 2 saat içerisinde döneceğini söyleyip evden ayrıldı. Gece saat 23.00 sularında eşini arayan Mehmet Işıkoğlu, belirttiği saatte eve gelmedi. Bir süre bekleyen ailesi, emniyete kayıp başvurusunda bulundu. Işıkoğlu’nu arama çalışmaları devam ederken baba Ramazan Işıkoğlu’na bilinmeyen bir telefon çağrısında Mehmet Işıkoğlu’nun güvende olduğu bildirildi. Çağrının Adana’nın Ceyhan ilçesinde bulunan bir ankesörlü telefondan geldiği ortaya çıktı. Gözü yaşlı aile, Mehmet Işıkoğlu’nun bulunması için çareyi televizyon programlarında aradı. Mehmet Işıkoğlu’nu arama çalışmaları sürerken, 25 Şubat’ta Karataş ilçesinde çobanlık yapan bir vatandaşa ait köpeklerin toprağı eşelemesi üzerine kumların altından çıkan, 17 yerinden bıçaklanmış cesedin Mehmet Işıkoğlu’na ait olduğu DNA testi sonucunda belirlendi.

"BİRİ TUTTU DİĞERİ 17 KEZ BIÇAKLADI"

Polis, yaptığı çalışmada Mehmet Seyran A.'nın 2005 yılında Gürselpaşa Mahallesi'nde motosiklet ile giderken vurularak öldürülen ağabeyi Behçet A.'nın Mehmet Işıkoğlu tarafından öldürüldüğünü bir içki masasında öğrendiğini ancak sesini çıkarmadığını bu nedenle de 19 Ocak 2016 tarihinde bir plan yaptığını belirledi. Bu plan doğrultusunda Mehmet Seyran A. ile Serhat S.'nin 21 Ocak 2016 günü Mehmet Işıkoğlu'nu "silah alacağız" diyerek kandırıp İskenderun'a götürdüğü burada Mehmet Seyran A.'nın birileriyle görüştükten sonra silahları Karataş'a getirecekler diyerek Işıkoğlu'nu sahile getirdiği burada bir süre oturup ateş yakıp daha sonra da portakal yedikten sonra Serhat A.'nın Işıkoğlu'nu tuttuğunu, Mehmet Seyran A.'nın ise onu önce kalbinden sonra da 17 yerinden bıçaklayarak öldürüp gömdüğünü belirledi.

"ÖLDÜRDÜKTEN SONRA CANLI YAYINA ÇIKTI"

Işıkoğlu kaybolduktan sonra ailesi, onun bulunması için ulusal bir kanalda canlı yayına çıktı. Bu sırada Işıkoğlu'nun eşi onunla son görüşen kişinin Mehmet Seyran A. olduğunu söyleyince zanlı canlı yayına çıktı. Milyonlarca kişinin izlediği programda Mehmet Seyran A., Işıkoğlu'nu kendisinin öldürmediğini söyledi. Ancak Adana polisi gerçeğin öyle olmadığını Mehmet Seyran A.'nın Işıkoğlu'nu vahşice öldürdüğünü ortaya çıkardı.


 

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap