SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çiftçilere elektrik uyarısı

Çiftçilere elektrik uyarısı

27 Mayıs 2015 Çarşamba - 11:35




Tarımsal sulamaya ilişkin elektrik borcu bulunan çiftçiler, destekleme ödemelerini alabilmek için müracaat tarihinden önceki son bir ay içinde elektri





Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığının, Tarımsal Sulamaya İlişkin Elektrik Borcu Bulunan Çiftçilere Bu Borçları Ödeninceye Kadar 2015 Yılında Destekleme Ödemesi Yapılmamasına İlişkin Kararının Uygulama Tebliği, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak, yürürlüğe girdi. Buna göre, elektrik dağıtım şirketleri, elektrik tüketimine ait kayıtlar ile Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) kayıtlarını eşleştirerek alacaklı olduğu çiftçilere ait kimlik numarası veya vergi kimlik numarasıyla beraber alacak tutarını bankaya iletecek. Banka, Tarım Reformu Genel Müdürlüğü tarafından kendilerine iletilen, ödemeye esas icmallerdeki çiftçilere veya tüzel kişilere ait kimlik numarası veya vergi kimlik numarası ile şirket tarafından iletilen elektrik borcu bulunan tüketiciye ait kimlik numarası veya vergi kimlik numarası eşleşenlerin destekleme bedellerini ilgililerine ödemeyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap