SON DAKİKA



Haber > Magazin > Christensen buz gibi suya girdi

Christensen buz gibi suya girdi

02 Mart 2021 Salı - 15:31




Bir döneme damgasını vuran model Helena Christensen (52), buz gibi nehre girdiği anları sosyal medya hesabından paylaştı. Christensen, bu uygulamanın metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığını söyledi.





Modellik kariyerinin ardından tasarımcılığı başlayan Helena Christensen, buz gibi suya girdi. 52 yaşındaki model, bunun hem sağlıklı hem de formda kalma sırlarından biri olduğunu anlattı.

52 yaşındaki Christensen, köpeği Kuma kendisini karların üzerinde durup izlerken, buz gibi nehir sularına kendini bıraktı. O anlarda çekilen videolarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

'YERİNDE OLMAK İSTERDİM'

Bir çocuk annesi Christensen'in bu paylaşımlarına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı. Meslektaşı Paulina Porizkova, "Senin yerinde olmak isterdim" diye yorum yaptı. Christensen de ona "Benimle birlikte orada olmaya ne dersin?" diye yanıt verdi.

Bir takipçisi Helena Christensen'e "Hasta olmaktan korkmuyor musun?" diye sorarken bir başkası da "Birçok insanı buz gibi havada suya girerken görüyorum. Bunun faydaları neler?" diye yazdı. Bir başka takipçisinin "Çok güzel! Ama bu senin sağlığına nasıl etki ediyor?" sorusuna da Christensen bu uygulamanın metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığını, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, kan dolaşımını artırdığını ve stresi önlediğini yazarak yanıt verdi.


Helena Cristensen'in uyguladığı bu kısa süreliğine soğuk suya dalma ritüeli, Rusya, Çin gibi bazı ülkelerde yapılıyor. Küçük çocuklar için de denenen bu yöntemin, ünlü modelin de değindiği gibi bağışıklık sistemi ve metabolizma üzerinde olumlu etkileri olduğu belirtiliyor.

FORMDA KALMA SIRRI

Helena Christensen, 2019 yılında verdiği bir röportajda, yıllara meydan okuyan formunu korumak için sağlıklı beslenmenin yanı sıra çok çeşitli egzersiz disiplinleri uyguladığını da anlatmıştı. Modellikten tasarımcılığa geçen Christensen, sağlıklı ve  Christensen "Okyanusta yüzmek, denizde ya da gölde yüzmek, doğa yürüyüşleri, ağaç kesmek egzersiz yapmanın en iyi yolları. Çünkü bu durumlarda kendinizi egzersiz yapıyor gibi hissetmiyorsunuz. Bunları yaparak yaşadığınızı hissediyorsunuz" demişti.

BİR OĞLU VAR

Christensen daha sonra Normal Reedus ile 1998 ile 2003 yılları arasında evli kaldı. Bu evlilikten şu anda 21 yaşında olan oğlu dünyaya geldi. Christensen son evliliğini de 2008 ile 2015 yılları arasında Paul Banks ile yaptı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap