SON DAKİKA



Haber > Magazin > Chrissy Teigen'den flaş itiraf!

Chrissy Teigen'den flaş itiraf!

08 Mart 2020 Pazar - 11:00




Ünlü şarkıcı John Legend'ın model ve sunucu eşi Chrissy Teigen verdiği röportajda samimi itiraflarda bulundu.





ABD’li Sports Illustrated Swimsuit modeli ve meşhur sunucu Chrissy Teigen, bir dergiye röportaj verdi.

Bedeni hakkında açıklamalarda bulunan Teigen, yıllar önce göğüslerine neden silikon taktırdığını da söyledi.

Teigen “20’li yaşlarımda göğüslerimi yeniden yaptırdım. Aslında durum biraz bikini ve mayo giyimiyle ilgiliydi, çünkü modellik yapıyordum ve yaslandığımda göğüslerimin ortaya çıkmasını istiyordum” sözleriyle açıkladı.

Teigen zamanında neden silikon taktırdığını ise açıkladı. 

Yıllar sonra çocuk sahibi olduğu sırada ise Teigen, süt nedeniyle göğüsleri daha fazla büyüyünce, “İşte şimdi mahvoldum” diyerek dert yanmış.

Ünlü isim, taktırdığı silikonların sadece göğüslerini daha sıkı ve yuvarlak gösterdiğini, göğüs ölçüsünde herhangi bir büyüme sağlamadığını da açıkladı.

“GÖĞÜS AMELİYATINDA ÖLMEK İSTEMİYORUM”

Yıllar sonra, silikonlarından artık kurtulmak istediğini samimi bir şekilde açıklayan Teigen, “Sanırım silikonları 10 yılda bir değiştirmek gerekiyor. Ama çocuk sahibi olduğunuzda ameliyatın risklerini düşünmeye başlıyorsunuz ve açıkçası ben bu şekilde ‘göğüs ameliyatında’ ölmek istemiyorum” dedi.

İnsanların görmek istediği bedeni mükemmel bir şekilde kimsenin yapamayacağını söyleyen Teigen, “Herkes tüm fotoğraflarına filtre ekliyor, Facetune kullanıp normalde nasıl göründüklerini unutuyor. Bu adil değil ve diğer insanların kıskançlık hissetmesine neden oluyor. İnsanlara bilerek yalan söylemektir bu” diyerek son yıllarda gelişen güzellik algısını yıkmak istediğini belirtti.

Chrissy Teigen’ın, ünlü şarkıcı John Legend ile iki çocuğu bulunuyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap