SON DAKİKA



Haber > Magazin > Chloe Loughnan, iç çamaşırsız kombiniyle olay oldu

Chloe Loughnan, iç çamaşırsız kombiniyle olay oldu

08 Aralık 2021 Çarşamba - 09:19




2014 yılında kendisinden 22 yaş büyük şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen ve beş yıllık evliliğini 2019 yılında sonlandıran İrlandalı model Chloe …





2014 yılında kendisinden 22 yaş büyük şarkıcı Serdar Ortaç ile evlenen ve beş yıllık evliliğini 2019 yılında sonlandıran İrlandalı model Chloe Loughnan, sosyal medya hesabı Instagram'dan yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti.

İÇ ÇAMAŞIRSIZ KOMBİNİ ÇOK KONUŞULUR

İki yıl sonra tekrar İstanbul'a gelen 29 yaşındaki model, iç çamaşırsız kombiniyle ağızları açık bıraktı. Chloe Loughnan'ın video paylaşımına kısa süre içerisinde binlerce beğeni geldi.

Serdar Ortaç'ın eski eşi Chloe Loughnan, iç çamaşırsız kombiniyle olay oldu

SERDAR ORTAÇ, CHLOE'NİN EVİNE HACİZ GÖNDERDİĞİNİ SÖYLEDİ

Öte yandan Serdar Ortaç, 2019'da boşandığı ve nafaka sebebiyle davalık olduğu eski eşi Chloe Loughnan'ın evine haciz gönderdiğini ve bu duruma çok içerlediğini açıklamıştı. Konuyla ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı, "Serdar Ortaç'ın borçları silinmiş' diyorlar. Kim kimin borcunu siliyor bu devirde? 45 milyonluk eve ipotek koydu adamlar. Borcum azaldı. Eşek gibi çalışıyorum" ifadelerini kullanmıştı.
 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap