SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceylan Yıldırım'ın filmi gösterime girdi

Ceylan Yıldırım'ın filmi gösterime girdi

29 Ekim 2016 Cumartesi - 10:50




Daha önce televizyonlarda dizi olarak yayımlanan ve bu yıl da sinemaya aktarılan 'Allein gegen die Zeit' (Zamana Karşı Tek Başına) gösterime girdi.





BERLİNLİ yapımcı ve senarist Ceylan Yıldırım'ın imzasını taşıyan filmde Timon Wloka, Timmi Trinks, Janina Fautz, Uğur Ekeroğlu, Stephanie Amarell, Stipe Erceg ve Christian Grashof oynuyor. Filmin yönetmenliğini Christian Theede yaptı.

Gençlik konulu film daha önce dizi olarak ekranlara gelmişti. Bir çok ödül almıştı. Film okulda geçen gerilimi konu ediyor. Berlin Hür Üniversitesi'nde tiyatro, televizyon ve sinema eğitimi alan Yıldırım, “Gençliğimde oyuncu olmak dışında hiçbir amacım ve hayalim yoktu. Ancak daha sonra fark ettim ki ben kameranın önünde olmaktan çok arkasında durmayı seviyorum. Bu yüzden de yapımcı ve senaristliği seçtim” dedi.

Çocuklara yönelik film ve dizi çekmeye devam edeceğini söyleyen Yıldırım, göçmen kökenli gençlerin hikayelerine ağırlık vereceğini de belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap