SON DAKİKA



Haber > Magazin > Ceylan çocuklarıyla poz verdi!

Ceylan çocuklarıyla poz verdi!

27 Haziran 2022 Pazartesi - 16:51




Küçük yaşlarda şarkıcılığa başlayan ve şarkılarıyla genç-yaşlı geniş bir hayran kitlesi yakalayan Ceylan, sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlü isimlerin başında yer alıyor. Yıllar içindeki değişimiyle adından söz ettiren ünlü türkücü, son olarak kızı Melodi ve oğlu Yiğitcan ile verdiği pozu takipçilerinin beğenisine sundu.





Bir zamanların 'Küçük Ceylan'ı şarkıcı Ceylan Avcı, daha önce Selena Gomez, Gülşen, Elçin Sangu ve Kris Jenner'a benzetilmişti. Açıklamaları ve sık sık değiştirdiği imajıyla gündemden düşmeyen türkücü, geçtiğimiz aylarda saçlarını sarıya boyatmıştı.

Yeni imajıyla Marilyn Monroe'ya benzetilen ünlü isim, son pozuyla gündem olmuştu. Spor tarzıyla hafta sonunun keyfini çıkartan Ceylan Avcı, objektiflere verdiği pozları Montaigne'in "Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım etmez" sözüyle paylaşmıştı.

"BENDEN GENÇ DURUYORSUN ANNEM"

47 yaşındaki Türk Halk Müziği ve arabesk müzik sanatçısı Ceylan'ın fotoğraflarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelirken; Erkan Bozkurt ile evliliğinden dünyaya getirdiği kızı Melodi de annesinin karelerine kayıtsız kalmamıştı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap