SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cenk Eren'den yapımcılara çağrı var!

Cenk Eren'den yapımcılara çağrı var!

02 Ağustos 2016 Salı - 09:45




Başarılı sanatçı Cenk Eren, Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşarak, yapımcılara seslendi. Eren, "Bir yapımcı da görmüyor mu?" dedi.





Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan ünlü isimlerden olan Cenk Eren, yaptığı paylaşımlarla zaman zaman takipçilerini düşündürürken, bazen de yüzlerde tebessüm oluşmasını sağlıyor.

Instagram hesabında yaklaşık 50 bin takipçisi bulunan Eren'in paylaşımlarına, takipçilerinden beğeni ve yorum yağıyor. Ünlü sanatçı, dün paylaştığı bir fotoğrafın altına yazdıklarıyla sevenlerini gülümsetirken adeta yapımcılara da çağrı yaptı. Eren, "Anlamadım ki bir yapımcı görmüyor mu aranan jön bu demiyorlar mı?" ifadelerine yer verdi.

ARANAN KAN, SOLUK, JÖN: CENK EREN!

Ünlü sanatçı, dün gece bir selfie çekilerek Instagram hesabı üzerinden bu fotoğrafı takipçileriyle paylaştı. Eren, takipçilerinden binlerce beğeni gelen bu fotoğrafın altına, "Anlamadım ki bir yapımcı, yönetmen falan görmüyor mu aranan kan soluk jön bu demiyorlar mı hayret yani" ifadelerine yer verdi.

Eren'in, bu yorumuyla takipçilerinden tam destek geldi. Gelen yanıtlar da takipçileri Eren'e, "İlk sezon da teklif gelir" , "Her role gidersiniz" dediler.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap