SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cengiz Kurtoğlu: Dava bitince yanağından öpeceğim!

Cengiz Kurtoğlu: Dava bitince yanağından öpeceğim!

15 Haziran 2023 Perşembe - 11:26




Cengiz Kurtoğlu, geçtiğimiz akşam Beylikdüzü’nde bir mekanda sahne aldı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan usta sanatçı, geçtiğimiz yıl katıldığı doğum günü kutlamasında, kendisini darp ettiğini söyleyen Mustafa Can'la davalık olması hakkında konuştu.





İş insanı Mustafa Can’ı darp ettiği iddiasıyla hakkında dava açılan Cengiz Kurtoğlu, “Dava devam ediyor. Güvenlik kameraları bile var. Fiziksel hiçbir şey yok. Kendi kendini çizmiş galiba dışarıda. Dava bitsin de onu bekliyorum. Ben sonra onun yanağından öpeceğim" dedi.

"TOPRAĞIMIZDAN DOLAYI KAN ŞEKLERLERİMZİ FIRLADI"

64 yaşındaki sanatçı, "Yan masada meslek büyüklerim olan İbrahim Tatlıses, Orhan Gencebay ve Ümit Besen hakkında tahrik edici yorumlar yaptı. Bizim de toprağımızdan dolayı kan şekerlerimiz fırladı. Öyle bir sıkıntı oldu. Başka da bir sıkıntı olmadı" ifadelerini kullandı. Cengiz Kurtoğlu: Dava bitince yanağından öpeceğim

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap