SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cemre Kemer yine isyan etti

Cemre Kemer yine isyan etti

11 Temmuz 2020 Cumartesi - 11:53




Sosyal medya kullanıcılarının en sevdiği eleştiri konusu olan ‘kilo’ ünlüleri de sinirlendiriyor. Cemre Kemer'in kolları damarlı pozu sosyal medyayı salladı. Kemer'den yanı gecikmedi.





Cemre Kemer solisti olduğu Hepsi Grubu’nun dağılmasının ardından kendisini spora vermiş, pilates hocası olmuştu. Sosyal medya hesabında paylaştığı fotoğraflarına ‘Çok zayıfsın’, ‘Hasta mısın?’, ‘Blumia mı oldun’ şeklinde yorumlar gelen Cemre Kemer hep “Hasta değilim, sorun yok” diye isyan etmişti. Ama bu yöndeki eleştirilerden kurtulamadı.

Önceki gün de Instagram sayfasına koyduğu fotoğrafa ‘Zayıflıktan damarların çıkmış’ şeklinde yorum yağdı. Cemre “Başka bir konumuz olabilsin lütfen! ‘Kilo al’ diye yazmayın artık. Damarlarımı da seviyorum” cevabını verdi.

Daha önce kimler tepki vermişti?

Sosyal medya kullanıcılarının en sevdiği eleştiri konusu olan ‘kilo’ başka ünlüleri de sinirlendiriyor. Yıllar önce anoreksiyayı yenen Derya Uluğ haziran ayındaki tatil fotoğrafına ‘iskeletor’ diye yazan takipçilerine “Ne düşündüğünüz umurumda değil” yanıtını vermişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap