SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cem Yılmaz'dan Ozan Güven ile ilgili ilk açıklama

Cem Yılmaz'dan Ozan Güven ile ilgili ilk açıklama

03 Temmuz 2020 Cuma - 13:18




Oyuncu Ozan Güven'in 1 yılı aşkın süredir birlikte olduğu Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddia edildi. Darp olayından sonra sanat dünyasından Güven'e tepki yağdı.





Ozan Güven'in yakın dostu Cem Yılmaz'ın konuyla ilgili sessiz kalması sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekti. Cem Yılmaz bugün Twitter sayfasında yazılı bir açıklama yaparak 'Bu konu tartışmaya kapalı' dedi. İşte Cem Yılmaz'ın açıklaması:

"Sevgili arkadaşlar. Kadına şiddet meselesinin “tarafı” olmak diye bir duruşum söz konusu bile değildir.Bu konu tartışmaya kapalı bir konudur. Arkadaşım üzerinden “Sen de bir şey şöyle” isteğinizi anlamakla beraber, konu hakkında çok üzgün olmak dışında bir halim yoktur.Yapmayın.

Sosyal medya üzerinden,bu meseleyi yazmak çizmek istememek ile başka çirkin duyguları,düşünceleri karıştırıp bu sefer siz linç kazanı kaynatıyorsunuz. Herşey birbirine giriyor. Çok üzgünüm."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap