SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cem Yılmaz 'Beni germeyin, kaç paraysa o kadar'

Cem Yılmaz 'Beni germeyin, kaç paraysa o kadar'

19 Ocak 2024 Cuma - 10:47




Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın uzun süre sonra 'CMXXIV' isimli stand-up gösterisi ile sahnelere döneceği haberinden sonra biletlerin karaborsaya düşerek uçuk fiyatlardan satılmaya başladığı öğrenildi.





Kendisine gelen 'fahiş fiyat' eleştirilerine sosyal medya üzerinden yanıt veren Yılmaz, bu durumun denetlemesi gerektiğini belirterek, "Beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu." dedi.

Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, dört yıl sonra 'CMXXIV' isimli tek kişilik stand-up gösterisiyle sahnelere dönüyor. 7 Şubat’tan itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak gösterinin biletleri kısa süre içerisinde tükendi. Ardından biletlerin karaborsadan satışa sunulduğu öğrenildi.

495 ile 4 bin 400 lira arasında fiyatları değişen biletler karaborsada 50 bin TL'ye kadar ulaştı. Gösteri biletleri karaborsaya düşen Cem Yılmaz sosyal medya üzerinden şu açıklamayı yaptı:

'BENİ GERMEYİN'

"Ben yine üzerime düşen uyarıyı yapayım da; Sevgili arkadaşlar İstanbul'da bir ortalama gösteri bileti ne kadarsa benim ki de o kadar…30 yıl oldu…Yıllardır karaborsa oluyor, 'Lütfen almayın yapmayın etmeyin sahte bilet bile olur aman!' desem de bir çocuksu çığlık bi anlam bulmuyor…Bunu denetlemesi yasaklaması yaptırım uygulamasını da eh yapacak ben olmadığıma göre tek çarem kalıyor gösteri yapmamak :)) Ha oldu…

Son kez söylüyorum ben 4 tane gösteri yapmıyorum 100 tane gösteri olacak bu sezonda Biri, kurum gibi bilet satan bir site görünümü ile internet üzerinden hiç bir sorumluluk almadan 'heyyo bilet var 47 bin 800' diyince biri de almayıversen yahu! Allah aşkına yok biletler 50 bin yok biletler 20 bin yok biletler 100 üzerinden beni germeyin. Biletler kaç paraysa o kadar yahu... Abi önlerden var mı ? Parasıyla ha! Ona hiç girmiyorum bile."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap