SON DAKİKA



Haber > Magazin > Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ile aşk mı yaşıyor?

Celil Nalçakan, Ahu Yağtu ile aşk mı yaşıyor?

18 Nisan 2021 Pazar - 17:00




Celil Nalçakan, ''Kardeşlerim'' adlı dizide rol arkadaşı Ahu Yağtu ile aşk yaşadığı iddialarına yanıt verdi. Yağtu ile ahbap olduğunu belirten ünlü oyuncu, ''Zaten az arkadaşım var Ahu da onlardan biri. Bu dedikodular, manasız bir orta alan mücadelesi olmuş'' dedi.





Başarılı oyuncu Celil Nalçakan, Nişantaşı'nda objektiflere takıldı. Beşiktaş armalı maskesiyle dikkat çeken oyuncu, rol arkadaşı Ahu Yağtu ile son dönemde duygusal olarak yakınlaştıkları iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyip, "Ahu çok sevdiğim iyi anlaştığım bir ahbabım. Zaten az arkadaşım var Ahu da onlardan biri. Bu dedikodular, manasız bir orta alan mücadelesi olmuş." ifadelerini kullandı.

 "AHBAPLIK YETER BANA"

Son dönemin yıldızı parlayan oyuncularından olan Nalçakan, sokakta sevildiğini ve tevazuyu elden bırakmadığını da sözlerine ekleyip, şöhret olan bakış açısını ise "Ben o adam değilim, hayatım boyunca da olmadım. Tevazuyu elden bırakmama lazım. Sağ olsunlar seviyorlar sevenlerimiz. Şöhret benimle hiç alakası olmayan bir şey, ahbaplık yeter bana" sözleriyle dile getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap