SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çelik paylaştı, akıllar karıştı!

Çelik paylaştı, akıllar karıştı!

28 Temmuz 2016 Perşembe - 16:01




İzel Çeliköz ile yaşadığı büyük tartışma sonrasında kendisine uzatılan zeytin dalına ne tepki vereceği merak edilen Çelik de adeta yeşil ışık yaktı.





İkili uzun süre ünlü şarkıcı İzel Çeliköz'ün 4 yıl önce katıldığı programda kendisi için "Ondan bir cacık olmaz" diyen Çelik Erişçi'ye, sosyal medyadan yaptığı "Gruptan önce Çelik ayrıldı. İyi ki gitmiş. Çünkü gittikten sonra çok güzel şarkılar yaptı. Demek ki içinde bir şeyler varmış ve bunu gruptayken gösteremiyormuş" açıklaması ile gündeme gelmişti.

ÇELİK, ESKİ GÜNLERE GERİ DÖNDÜ!

İzel, Twitter hesabı üzerinden yaptığı 'Töre' şarkısı paylaşımına "Bu nasıl bi sarkı yaa. Ah Celik ah!! TÖREMİZ BU MUYDU" notunu düşerek Çelik'e zeytin dalı uzatmıştı.

Çelik, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile yeşil ışık yaktı. İzel - Çelik - Ercan grubuna ait eski görüntüleri "Vaayyyy ne güzel resimler buldum bugün" açıklamasıyla paylaşan Çelik, suların durulduğunu gösterdi.

Çelik Erişçi'nin Twitter paylaşımı:


Çelik'in paylaşımı takipçilerinin akıllarına dağılmasıyla büyük hüsran oluşturan başarılı grubun tekrar birleşebilme ihtimalini getirdi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap