SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cansu Dere: Aldatılmaya yabancı değilim

Cansu Dere: Aldatılmaya yabancı değilim

01 Aralık 2020 Salı - 12:40




Yeni dizisinde aldatılan bir kadını canlandıran Cansu Dere, rolünün kendine yabancı gelmediğini söyledi.





"Sadakatsiz" dizisinde 'Asya' karakteriyle iyi bir çıkış yakalayan güzel oyuncu Cansu Dere, InStyle Türkiye’nin Aralık sayısına kapak oldu.

"SEVGİ GİBİ NEFRET DE ÇOK GÜÇLÜ BİR DUYGU"

Samimi açıklamalarda bulunan oyuncu, “Siz aldatılsanız ne yaparsınız?” sorusuna, “Birçok kişi gibi benim de yabancı olduğum bir durum değil aldatılmış olmak. Sevgi gibi, öç almak, kin, nefret de çok güçlü duygular... Böyle bir şey yapmış olan birisine tekrar güçlü bir duygu beslemeye gerek olduğunu düşünmüyorum.” cevabını verdi.

"YALAN SÖYLEMEYİ SEVMEM"

Zor ilişki kurabilen ve zor etkilenen biri olduğunu ifade eden Dere, “Aynı anda birkaç kişiye aşık olmak benim için pek mümkün değil. Bu hisleri eş zamanlı olarak farklı insanlara duyabilme ihtimalim yok. Yalan söylemeyi de hiç sevmem ve yorucu bulurum. Yalan söylemeyeceğimin, aldatmayacağımın sözünü verebilirim; ama karşımdaki insanın hayatında her zaman olacağımın garantisini veremem.” diye konuştu.

Beğendim
3
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap