SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cansever'den 15 gündür haber yok

Cansever'den 15 gündür haber yok

14 Nisan 2016 Perşembe - 18:59




Denizli'nin Honaz İlçesi'nde, işe gitmek için evden çıkan 17 yaşındaki Cansever Çelikhan'dan 15 gündür haber alamayan yakınları yetkililerden yardım i





Bir tekstil atölyesinde çalışan Cansever Çelikhan, geçen 31 Mart sabahı, işe gitmek üzere Kocabaş Mahallesi’ndeki evlerinden çıktı. Çelikhan’ın akşam eve dönmemesi üzerine merak eden ailesi işyerini aradığında, oraya da gitmediğini öğrendi. Gidebileceği yerlere bakmalarına rağmen Çelikhan’a ulaşamayan yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. İlk eşinden olan kızı Cansever ile hiçbir sorunları olmadığını belirten Sultan Erikçi, “Kendi isteğiyle mi gitti yoksa kaçırıldı mı bilemiyoruz. İki haftadır kendisinden haber alamıyoruz. Gözümüzü kapıda, kulağımız telefonda. Hayatından endişe etmeye başladık. Tek isteğim kızımın geri dönmesi. Yerini bilen veya görenlerin en yakın jandarma veya polis karakoluna bildirmelerini istiyoruz. Yetkililerden kızımın bulunması için bize yardım etmelerini bekliyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap