SON DAKİKA



Haber > Magazin > Caner Toygar'ı çıldırtan hareket!

Caner Toygar'ı çıldırtan hareket!

01 Eylül 2016 Perşembe - 11:21




İzdivaç programında taliplerini arayan Caner Toygar, gelin adaylarından birinin kafasında bardak kırdığını hatırlatması üzerine çok sinirlendi.





'Benimle Evlenir misin?' programı ile ünlenen ve bir döneme damgasını vuran Caner Toygar, şimdilerde Esra Erol'un sunduğu izdivaç programında evlenmek için talibini arıyor.

ATV'de yayınlanan programın son yayınlanan bölümünde kendisi için gelecek gelin adaylarına mesajlar veren Caner, İstanbul'da yaşamak istemediğini, Akdeniz ya da Ege'de olmak istediğini söyledi.

"ÇOK KÖTÜ GÜNLER GEÇİRDİM"

Aradığı gelin adayı için kriterlerini sıraladığı esnada stüdyodaki gelin adaylarından birinin, kendi kafasında bardak kırdığı olayı hatırlatması üzerine 35 yaşındaki damat adayı, gelin adayını sert bir dille uyardı. Locadaki adayın yaptığı harekete sinirlenen Caner, "Niye o hareketi yapıyorsun? Bardak konusunda hassasım, gündeme geldiği zaman sinirleniyorum. Bardak yüzünden çok kötü günler geçirdim. Büyük hatam, üzülüyorum. Onu bana hatırlatmayın" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap