SON DAKİKA



Haber > Magazin > Cami girişine mayın döşediler

Cami girişine mayın döşediler

18 Kasım 2015 Çarşamba - 13:14








Mardin'in Nusaybin ilçesinde sokağa çıkma yasağı 5'inci gününde devam ederken, teröristler girişine mayın döşediği cami hoparlörlerinden sözde PKK marşı çaldı. 250 hendek ve barikatın tespit edildiği Nusaybin'de 20 hendeğin kapatıldığı öğrenilirken, ilçedeki çatışmalarda 1 kadın öldü, 2'si çocuk, 1'i polis, 10 kişi yaralandı.

Mardin'in Nusaybin ilçesinde terör örgütü PKK varlığına karşı yapılan operasyonlar nedeniyle 13 Kasım'da ilan edilen sokağa çıkma yasağı 5'inci gününde devam ediyor. Çok sayıda özel harekat polisinin katılımıyla düzenlenen operasyonların da sürdüğü ilçede, güvenlik güçleri bir taraftan teröristlerle çatışırken, diğer taraftan hendek ve barikatları etkisiz hale getirebilmek için çok yönlü çalışma yürütüyor. 250 hendek ve barikatın tespit edildiği ilçede, şu ana kadar 20'ye yakın hendeğin kapatıldığı belirtildi. İlçede, 5 gün içerisinde yaşanan çatışmalarda ise, 1 kadın hayatını kaybetti, 2'si çocuk, 1'i polis, 10 kişi yaralandı.Öte yandan, ilçede teröristlerce Abdulkadirpaşa Mahallesi Kartopu sokağında bulunan Seyitler Camii'nin girişine bomba tuzaklandığı ve camiye giren teröristlerin hoparlörden sözde PKK marşı çaldığı belirtildi. Tuzaklı bombanın bir süre sonra patlatıldığı bildirilirken, bu yüzden bazı ev ve iş yerleri ile su ve elektrik hatlarının zarar gördüğü kaydedildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap