SON DAKİKA



Haber > Magazin > Çağla tepe taklak

Çağla tepe taklak

11 Ekim 2013 Cuma - 09:01




Tasarımcı Tuvana Büyükçınar Demir, Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul presented by American Express bünyesinde gerçekleştirdiği İlkbahar Yaz 2014 def





Açılışı ve kapanışı Çağla Şikel`in yaptığı defilede Didem Soydan, Duygu Akdeniz ve 12 yabancı manken yer aldı. Defileyi takip edenler arasında; Bengü, Gül Gölge Saygı, Alara Koçibey, Engin Altan Düzyatan, Sinem Kobal, Nur Fettahoğlu, Ayşe Özyılmazel, Naz Elmas, Ece Sükan, Demet Kutluay, Tuğba Coşkun, Seda Bakan, Müge Boz, Seçkin Piriler, Gonca Vuslateri, Siren Ertan, Ayşe Kucuroğlu, Mehtap Elaidi, Simay Bülbül, Anta Toros, Didem-İzzet Antebi, Ece Doğulu, Yasemin Masis de vardı. DİZ ÜSTÜ ÇÖKTÜ Tuvana Büyükçınar'ın defilesinde üç kıyafet taşıyan Şikel daha sonra Hakan Akkaya'nın defilesinde baş mankenlik yaptı. Şikel, bir ara ayağı pantolonuna takılınca yere düşerken son anda diz üstü çökerek durmayı başardı ve hiçbir şey olmamış gibi yürüdü. Şikel'in bu profesyonel halleri izleyiciden büyük alkış aldı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap