SON DAKİKA



Haber > Magazin > Büyük bedenler için gelinlik seçimi

Büyük bedenler için gelinlik seçimi

29 Mart 2016 Salı - 13:11




Yıllardır hayalinizi kurduğunuz o günde peri masallarındaki gibi görünmek hiç de zor değil.





Büyük beden gelin adaylarının en büyük endişesidir gelinlik seçimi. Vücut ölçülerine uygun bir gelinlik bulabilecek mi, istediği gibi görünebilecek mi, en önemlisi de  düğün gününde kusursuz bir gelin olup davetlileri büyüleyebilecek mi? Bu soruların yanıtı sandığınız kadar zor değil. İşte büyük beden gelin adaylarının vücutlarını tanıyarak gelinlik seçimi yaparken dikkat etmesi gereken birkaç nokta.

Gövde ve etek kısmında abartılardan kaçının. Bu bölümleri hareketli tercih etmek sizi olduğundan daha kilolu gösterecektir.  Eğer sade değil süslü bir gelin olmak istiyorsanız o halde bu seçiminizi aksesuarlardan ve kuyruğunuzdan yana kullanabilirisiniz. Gelinliğinizi sadelikten kurtamak için dilediğiniz kadar uzun kuyruk tercih edebilirsiniz. Ve tabii istediğiniz kadar aksesuar kullanabilirsiniz. Kabarık kollar, fırfırlı detaylar üst bölgenizi olduğundan daha geniş gösterecektir. Bu yüzden seçimizi uzun ya da yarım kollu gelinliklerden yana kullanabilirsiniz.

Uzun duvakların sizi olduğundan ince göstereceğini biliyor musunuz?  Duvağınızı uzun seçmekten korkmayın, bu detay sizin ince görünmenize yardımcı olacaktır. Gelinliğinizin modelini A kesim tercih edebilirsiniz. Aşağı doğru genişleyen bir kesime sahip olduğu için kalça bölgesinin kapanmasına ve daha kıvrımlı görünmenize yardımcı olacaktır.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap