SON DAKİKA



Haber > Magazin > Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı!

Büyük beden model, çıplak fotoğrafını paylaştı!

29 Ağustos 2019 Perşembe - 12:36




Cinsellik itiraflarıyla sık sık yabancı basında gündem olan manken Ashley Graham, son paylaşımıyla yine konuşulmayı başardı.





Dünyanın ilk büyük beden modeli olan Ashley Graham, çarpıcı açıklamaları ve cesur fotoğraflarıyla magazin gündeminden düşmüyor.


Yönetmen Justin Ervin ile 9 yıldır evli olan ve geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından hamile olduğunu duyuran güzel model, aynı zamanda kadınların bedenleriyle barışmaları gerektiğini öğütleyen beden olumlama hareketinin öncülerinden...




Yaklaşık bir hafta önce paylaştığı çıplak fotoğrafla çok konuşulan Graham, kimi tarafından sert bir dille eleştirilmiş, kimi tarafından ise hamilelik döneminde bedeninde oluşan çatlaklar ve kiloları sergilemekten çekinmediği için takdir edilmişti.

Amerikalı model, Instagram hesabından yeni bir çıplak fotoğraf daha paylaştı. Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Instagram'da 9 milyon takipçisi olan kıvrımlı model, geçtiğimiz aylarda yaptığı cinsellik itirafıyla da çok konuşulmuştu.







 
Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap