SON DAKİKA



Haber > Magazin > Büstiyeri koptu,başkasının ceketiyle döndü

Büstiyeri koptu,başkasının ceketiyle döndü

02 Ocak 2022 Pazar - 13:53




Ünlü şarkıcı ve oyuncu Miley Cyrus, NBC'nin Yılbaşı Partisi kapsamında sahne aldı. Ancak sahnede büyük bir aksilik yaşandı.





Amerikalı şarkıcı Miley Cyrus, NBC ekranlarında yayınlanan Yılbaşı Partisi programı için sahne aldı. Miley her zaman olduğu gibi cesur bir sahne kostümü tercih etmişti.
Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Eski Disney yıldızı, şehrin 2022'ye girmesinden saniyeler sonra hit şarkısı Party In The USA'i seslendirdi ve yıla unutulmaz bir performansla girdi.

Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Sahneye çıkan 29 yaşındaki şarkıcı, ip benzeri kayışlarla tutulan gümüş bir bluz giymişti. Ancak dekolteli bluzu, hareketli sahne performansına fazla dayanamadı.
Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Miley, Pete Davidson'ın ev sahipliği yaptığı partiyi kendi evlerinden rahatça izleyen seyircilere ve stüdyodaki hayranlara neredeyse şoke edici bir an yaşatacaktı.

Bazıları Miley'ye siper olurken pop yıldızı performansına bir süre daha devam etti. Üzerindeki büstiyeri zar zor tutan şarkıcı, ardından bir süre ortadan kayboldu ve sahneye kırmızı bir ceketle döndü. Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Durumu hafife alan şarkıcı ve oyuncu, izleyicilerle şakalaştı ve gülümseyerek "Şu anda herkes kesinlikle bana bakıyor." diye konuştu.


Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Aynı zamanda Dolly Parton'ın vaftiz kızı olan Miley, "Hala sahnede giydiğim kıyafetlerin çoğunu giyiyorum." diyerek şakasını sürdürdü. Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Geceye ev sahipliği yapan yakın arkadaşı Pete Davidson daha sonra sahneye çıktığında, Miley'nin kazasına istinaden kendi tişörtünü kaldırdı ve dayanışma çağrısı yaptı. Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Miley'nin kazası sosyal medyada da gündem yarattı. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Miley Cyrus'ın ulusal kanalda şarkı söylerken büstiyerini kaybetmesi, 2022'nin ya en kötü ya da en harika yıl olacağının işareti" diye yazdı. Sahnede şok Büstiyeri koptu, saniyeler içinde başkasının ceketiyle döndü

Bir diğer sosyal medya kullanıcı da Miley Cyrus yeni yıl partisinde performans sergilerken bluzunu kaybetti ancak 5 saniye sonra başka birinin ceketini giyerek geri döndü ve hala alev alev yakıyordu" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap