SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buse'den ev partisi açıklaması

Buse'den ev partisi açıklaması

10 Eylül 2020 Perşembe - 11:58




Boğaz’daki evinde verdiği parti sonrası Yiğit Marcus Aral ve bazı katılımcıların koronavirüse yakalandığı iddia edilmişti.Partiye katılanlardan Buse İskenderoğlu ise “Abartıldığı kadar bir şey yok” açıklamasını yaptı.





Miss Turkey 2018 birincisi Şevval Şahin, sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın koronavirüse yakalandığını açıklamış, Şahin, geçtiğimiz günlerde  sevgilisi için düzenlediği doğum günü partisi ile gündem olmuştu. Partide koronavirüs tedbirleri adeta hiçe sayılmıştı. Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Buse İskenderoğlu’na parti sonrası yaşanan koronavirüs paniği soruldu. İskenderoğlu, 'Ben de test yaptırdım, sonucu negatif çıktı' dedi.

KATILANLARA VİRÜS BULAŞTI 

Miss Turkey 2018 güzeli Şevval Şahin ile sevgilisi Yiğit Marcus Aral’ın ev partisi olay yarattı.

Aral’ın doğum günü nedeniyle geçen hafta Boğaz’daki bir villada düzenlenen partiye çok sayıda ünlü isim katılmış, o geceden sonra bazı davetlilere koronavirüs bulaştığı ortaya çıkmıştı.

Katılanlarda büyük endişeye yol açan partinin davetlileri arasında Miss Turkey 2016 birincisi Buse İskenderoğlu da vardı.

TEST YAPTIRDIM NEGATİF ÇIKTI 

Önceki gün Nişantaşı’nda görüntülenen Buse İskenderoğlu’na parti sonrası yaşanan koronavirüs paniği soruldu. Ünlü manken açıklamasıyla şaşırttı:

“Abartıldığı kadar bir şey yok. Partiye katılan birkaç kişide çıktı sadece. Ben de test yaptırdım, sonucu negatif çıktı. Çok şükür bende bir şey yok. Yine de birkaç gün ne olur ne olmaz diye evden çıkmadım.”

KIYAFETİ DİKKATLERDEN KAÇMADI

Önceki gün Nişantaşı'nda görüntülenen İskenderoğlu, iç çamaşırsız kıyafetiyle dikkat çekti.

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap