SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buse Terim, Fransa'ya yaprak sarma taşıttı

Buse Terim, Fransa'ya yaprak sarma taşıttı

16 Haziran 2016 Perşembe - 12:38




Fatih Terim'in kızı Buse Terim, Euro 2016 için Fransa'ya gitti. Terim,aşerme korkusuyla bavuluna yaprak sarma koyup Fransa'nın yolunu öyle tuttu.





Babası Fatih Terim'e destek olmak için Euro 2016'ya giden 5 buçuk aylık hamile Buse Terim, aşerme korkusu yaşayarak 2 bin 794 kilometre boyunca bavulunda yaprak sarması taşıdı.

Tedbirini alan Terim, Kayseri'den İstanbul'a yaprak sarma getirterek, bavuluna koyduğu dolmalarla Fransa'nın yolunu tuttu.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in küçük kızı Buse Terim Bahçekapılı, hem babasını hem de Euro 2016'da mücadele eden A Milli futbol takımımızı desteklemek için eşi Volkan Bahçekapılı ve yakın dostlarıyla Fransa'nın yolunu tuttu.

KAYSERİ'DEN ÖZEL YAPRAK SARMA

5 buçuk aylık hamile olan Buse Terim Bahçekapılı, yola çıkmadan önce tüm tedbirini aldı. Aşerme korkusu yaşayan Terim, Kayseri'den çok sevdiği yaprak sarma sipariş etti. Yaprak sarmalarını 2 bin 794 kilometre taşıdı


İstanbul'a getirttiği yaprak sarmaları bavuluna koyan Terim, daha sonra Paris'e uçtu. Moda blogger'lığı yapan genç anne adayı yaprak sarmaları toplamda 2 bin 794 kilometre bavulunda taşıdı.

BİR HAMİLENİN DRAMI

Paris'e giden Buse Terim, oradan da Nice'e geçti. Yanında götürdüğü dolmaları instagram'da takipçileriyle paylaşan Terim fotoğrafın altına "Bir hamilenin dramı. Canın ister diye yanında bavulunda sarma taşımak. Nice'e yanında yaprak sarma getiren anne adayı. Etli yaprak sarmalar memlekettenden.Herkese hayırlı iftarlar." notunu düştü.

İşte Terim'in paylaştığı o fotoğraf;




Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap