SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bursa'da akıl almaz bisiklet yolları!

Bursa'da akıl almaz bisiklet yolları!

13 Haziran 2016 Pazartesi - 17:18




Vatandaşları spora teşvik etmek için Nilüfer Belediyesi tarafından yapılan bisiklet yollarının ortalarında bulunan direkler akılları karıştırdı.





Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından şehrin belirli yerlerine yapılan bisiklet yolları sporseverler tarafından büyük bir beğeni ile karşılanmıştı. İnsanların bisikletlerini trafiğe takılmadan ya da bir tehlike yaşamadan sürecek olmaları önemli bir gelişmeydi.

BİSİKLET YOLUNDA DİREĞİN NE İŞİ VAR?

Ancak bu bisiklet yollarından bazıları kafaları karıştırdı. Vatandaşların bisikletlerini rahatça sürmeleri için yol kenarlarına çizilen mavi yolların ortalarında direkler bulunuyordu.

DİREKLERİN VE YOLLAR

Direğin olduğu bir yoldan bisikletle geçmenin mümkün olmayacağı halde Nilüfer Belediyesi tarafından yollar direkler dahil edilerek çizilmişti.


Bu durumun ilginç görüntüsü fotoğraf karelerine yansırken direklerin olduğu bir yolda bisiklet sürmenin mantığını anlamakta herkes zorlandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap