SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu’yu kimse üzemez

Burcu’yu kimse üzemez

24 Ekim 2020 Cumartesi - 12:38




Sinan Akçıl ile Burcu Kıratlı, Ocak 2019’da evlenip Eylül 2019’da boşanmış, sonra yeniden bir araya gelmişti. Bir küsüp bir barışan çift hakkında çok fazla dedikodu çıktı. Etiler'de görüntülenen Sinan Akçıl, "Burcu'yu hiçbir Allah'ın kulu üzemez" dedi.





Burcu Kıratlı ile Sinan Akçıl 20 gün önce yeniden ayrılmıştı. Neden olarak da Sinan Akçıl’ın Azerbaycanlı diyetisyen Nez Aliyeva ile aşk yaşaması ve sevgilisinin hamile kalması gösterilmişti.
Çıkan haberlerin ardından bir süredir ayrı olduklarını kabul eden ikili, "Her olayla birbirimize daha çok bağlanıyoruz, sevgimiz büyüyor. Bir kez daha iyi ki varsın 'mucize' dedikleri üç hece" ifadelerini kullandı.
İşin ilginç yanı; bu dedikodu eski karı-kocayı üçüncü kez barıştırdı. Sinan Akçıl dün “Süreci tatlıya bağladık. Benim tek bir sevdiğim kadın var, o da Burcu. Allah’ın hiçbir kulu onu üzemez. Buna asla izin vermem” diye konuştu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap