SON DAKİKA


Foto Galeri > Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

22 Haziran 2021 Salı - 16:39

Oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyada geçmiş yıllara ait fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra, 'estetik' haberleriyle magazin gündemine gelmesine açıklık getirdi.

1 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Oyuncu Burcu Özberk, sosyal medyada geçmiş yıllara ait fotoğraflarının ortaya çıkmasından sonra, 'estetik' haberleriyle magazin gündemine gelmesine açıklık getirdi.

2 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Burcu Özberk, önceki gün İstanbul’da görüntülendi. Arkadaşları ile birlikte geldiği AVM'de vitrinleri inceleyip daha sonra öğle yemeği yiyen oyuncu, arkadaşlarıyla koyu bir sohbete daldı.

3 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

'Aşk Mantık İntikam' adlı diziyle tekrar televizyon ekranlarına dönen Özberk, AVM çıkışında fotoğraf isteğini kırmayarak basın mensuplarına poz verdi.

4 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

31 yaşındaki oyuncuya, son dönemlerde sosyal medyada bazı hesapların kendisinin eski fotoğraflarını paylaşıp, "estetik operasyon geçirdiği" tarzında iddialar hatırlatıldı.

5 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

"HİÇ ESTETİĞİM YOK"

Burcu Özberk, "Sürekli böyle haberler çıkıyor ama bu yaşıma kadar hiç operasyon geçirmedim ve hiç estetiğim yok" ifadelerini kullandı. Valeden aracını istediği anda kendisini fark eden hayranlarıyla sohbet etmeyi de ihmal etmeyen ünlü oyuncu, güzelliğiyle ilgi odağı olmayı başardı.

6 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

"BURCU DA ESTETİK YAPTIRMIŞ" YORUMU

31 yaşındaki yıldızın oyunculuğa ilk başladığı yıllardaki fotoğraflarını gören bazı hayranları, "Burcu Özberk de estetik yaptırmış" yorumunda bulunmuştu.

7 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

İşte "estetik yaptırdı" iddialarına neden olan Burcu Özberk'in yıllar önce çekilen bir fotoğrafı...

8 / 8 Burcu Özberk'in eski fotoğrafları ortaya çıktı!

Son dönemin aranın oyuncularından olan Özberk, 6.5 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiriyor.





VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap