SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar!

Burcu Kıratlı'dan iddialı pozlar!

18 Ocak 2022 Salı - 09:23




Sinan Akçıl ile 2021 senesinin şubat ayında yeniden hayatını birleştiren oyuncu Burcu Kıratlı, ikinci kez boşanma kararı aldıklarını duyurmuştu. Burcu Kıratlı şimdi ise annesinin doğum gününde ortaya çıktı. Burcu Kıratlı derin yırtmaçlı elbisesiyle dikkatleri çekti.





2018 yılında Hollanda’da evlenen, dokuz ay evli kaldıktan sonra boşanan şarkıcı Sinan Akçıl ile oyuncu Burcu Kıratlı, Şubat 2021’de ikinci kez nikâh masasına oturmuştu.

Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlıdan iddialı pozlar

Yazın birlikte tatil yapan ve mutlu karelerini sosyal medya hesaplarından paylaşan Burcu Kıratlı ve Sinan Akçıl evliliğinde kötü haber geldi.Sinan Akçıl, evliliklerindeki krizi doğrulamış, "Evden ayrıldım ama çözmeye çalışıyoruz. Evlilik çıkmazındayız. Ne karar alırız şu anda bilmiyorum. Bu boşanma da olabilir, tekrar aynı çatı altında evliliğe devam etmek de olabilir" demişti.​​​​​​​

Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlıdan iddialı pozlar

Eşinin açıklamalarını gören 32 yaşındaki oyuncu Burcu Kıratlı, soluğu avukatının yanında aldı.​​​​​​​


ELBİSESİYLE POZ VERDİ

ELBİSESİYLE POZ VERDİ 

Yaşanan bu durumun ardından Burcu Kıratlı, annesi Gül Erçetingöz'ün doğum gününde adeta nispet yaptı. Instagram sayfasından annesiyle dans ettiği anları paylaşan Burcu Kıratlı daha sonra derin yırtmaçlı kırmızı elbisesiyle poz verdi​​​​​​​

Sinan Akçıl ile boşanma arifesinde olan Burcu Kıratlıdan iddialı pozlar

Kıratlı'nın bu paylaşımlarına beğeni yağdı.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap