SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burcu Biricik: Babamı hiç tanımadım

Burcu Biricik: Babamı hiç tanımadım

25 Ağustos 2022 Perşembe - 15:35




Burcu Biricik, özel hayatına dair hiç bilinmeyenleri anlattı.





Güzel oyuncu Burcu Biricik, Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan 'Empati' programına konuk oldu. Özel hayatına dair samimi açıklamalarda bulunan Biricik, gözyaşlarına engel olamadı.

İlk olarak Burcu Biricik'ten, Türkiye'yi olimpiyatlarda jimnastik branşında temsil eden ilk kadın sporcu olan Göksu Üçtaş'ın hayatına empati yapması istendi.

"Benim sevgi duvarlarım sağlam"

Burcu Biricik, Göksu Üçtaş'ın hüzün veren çocukluk hikayesini dinleyip yorum yaparken, kendi annesiyle ilişki hakkında da ipuçları verdi. "Annemle arkadaş gibiyiz. Annemle babam ben çok küçükken ayrıldı, annem çalışmak zorunda kaldı. Ben annemden çok küçük yaşta ayrıldım, anneannem ve dedemle büyüdüm. Annem Antalya'da çalışırken, ben anneannem, dedem ve dayımla çok sevgiyle büyüdüm... Sevgi duvarlarım sağlam. İnsanın 4 -7 yaş arasındaki anne baba hikayesi, sıkıntılı olabiliyor"

Aybüke Öğretmen'in hikayesi Burcu Biricik'i ağlattı

Ahmet Mümtaz Taylan, ikinci konu olarak 2017 yılında PKK tarafından şehit edilen 'Aybüke Öğretmen', Aybüke Yalçın'ın hikayesini paylaşırken Burcu Biricik gözyaşlarına hakim olamadı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap