SON DAKİKA



Haber > Magazin > Burak Özçivit Ronaldo buluşması!

Burak Özçivit Ronaldo buluşması!

30 Ekim 2023 Pazartesi - 15:08




Son dönemlerin en çok sevilen dizileri arasında yer alan 'Kuruluş Osman' dizisinin başrol oyuncusu Burak Özçivit, dünyaca ünlü futbolcu Ronaldo ile bir araya geldi. Ünlü ikilinin fotoğrafları, sosyal medyada yoğun ilgi gördü.





Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, 2013 yılında rol adıkları 'Çalıkuşu' dizisinin setinde tanışıp, aşk yaşamaya başlamıştı. Mutlu birlikteliklerini 2017'de nikâh masasına taşıyan oyuncu çift, Sait Halim Paşa Yalısı’nda gerçekleşen düğün ile hayatlarını birleştirmişti.2019 yılında oğulları Karan'ın dünyaya gelmesiyle ilk kez anne ve baba olma mutluluğu yaşayan ikili, 18 Ocak'ta ise Kerem adını verdikleri ikinci bebeklerini kucaklarına almıştı.

Ronaldo'nun şimdiye kadar beş çocuğu bulunuyor ve bu çocuklardan üçü Georgina Rodriguez ile, diğer ikisi ise bir vekil anne aracılığıyla dünyaya geldi. Burak Özçivit ile Ronaldonun buluşması gündem oldu

 

Yer aldığı projelerle adını dünyaya duyuran Burak Özçivit, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımlarla da büyük ilgi görüyor.

RONALDO İLE BULUŞTU


Aile ve iş hayatına dair yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çeken Burak Özçivit, bu kez hayranı olduğu dünyaca ünlü futbol oyuncusu Cristiano Ronaldo ile bir paylaşım yaptı. Burak Özçivit ile Ronaldonun buluşması gündem oldu

 

YOĞUN İLGİ GÖRDÜ 

Suudi Arabistan'a giden Özçivit, Ronaldo'yu da görmeden dönmedi. Ünlü ikilinin fotoğrafları, sosyal medyada yoğun ilgi gördü. Burak Özçivit ile Ronaldonun buluşması gündem oldu

 


"BÜYÜK HAYRANIYIM"

Burak Özçivit, Cristiano Ronaldo ile olan paylaşımına "Büyük hayranıyım" notunu düştü. Ünlü ikilinin fotoğrafı, sosyal medyada hızla yayılarak binlerce beğeni ve yorum aldı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap