SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bundan sonra savurganlık yok

Bundan sonra savurganlık yok

01 Haziran 2020 Pazartesi - 13:32




Karantina günlerini Beykoz’daki villasında geçiren Hande Acar, kuaför yasağını deldiğini itiraf etti, aldığı yeni kararları açıkladı.





Posta'dan Halik Kalmuk'un haberine göre; 2.5 aydır evde olan Hande Acar, sadece kısmi izin gelince iki kere çocukların gününde dışarı çıktığını söyledi.

Arkadaşları ile sohbet etmeyi çok özlediğini söyleyen Acar, Bugünden itibaren sosyalleşmeye başlayacak. Hande Acar, "Maskemi takıp korkmadan gezmeye çıkacağım. Bundan sonra virüs benden korksun!" dedi.

Acar karantina günleri ile ilgili şu itiraflarda bulundu: "İşin açıkçası; hiç kitap okuyamadım. Ama internette ne kadar dizi ve belgesel varsa izledim. Sabahlara kadar uyku tutmadı çünkü."


"Bundan sonra savurganlık, her beğendiğini almak yok. Artık paramı son moda kıyafetlere harcayacağıma çocuklarım ile daha fazla tatile gitmeyi düşünüyorum. Tabii ki bu kararım Erdinç’in çok hoşuna gitti."

Hande Acar yasağı deldiğini ise şu sözlerle itiraf etti:




"Yalan söyleyecek halim yok; eve kuaför çağırdım. Ama sadece bir kere. Yasağı deldim, saçlarımı boyattım. Onun dışında kendimi saldım. Oje sürmüyorum, manikür pedikür yapmıyorum, fön bile çekmiyorum. 10 yaşımdan beri hiç bu kadar doğal olmamıştım."

İş insanı Erdinç Acar'ın eşi Hande Acar, çocukları Aslan'ı 2007'de, Masal'ı 2012'de, Mavi'yi 2013'te dünyaya getirmişti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap