SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bugün hava nasıl olacak?

Bugün hava nasıl olacak?

10 Nisan 2015 Cuma - 09:49




Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre, yurdun birçok bölümünü etkisi altına alan kar yağışı devam edecek.





Yapılan son değerlendirmelere göre, yurdun kuzey, iç ve doğu kesimlerinde aralıklarla görülecek yağışların genellikle yağmur ve sağanak, İç Ege, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzey ve batısı, Isparta, Çorum ve Bilecik çevreleri ile zamanla Orta ve Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve yer yer kar şeklinde olması bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı doğu bölgelerde hissedilir derecede (4 ila 10 derece) azalacak, batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacak. Rüzgarın kuzey, iç ve batı kesimlerde kuzey, doğu bölgelerde güney yönlerden orta kuvvette, Marmara, Ege, Batı Akdeniz, Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun doğusunda kuvvetli (30-60 km/saat) ve yer yer kısa süreli fırtına (60-90 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.

Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde hafif kar yağışlı 4

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu 11


İzmir: Parçalı bulutlu 13

Adana: Çok bulutlu ve aralıklı sağanak yağışlı 18

Antalya: Çok bulutlu, doğusu aralıklı sağanak, iç kesimlerinin yüksekleri yer yer karla karışık yağmur ve kar yağışlı 16

Samsun: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 8

Trabzon: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 9


Erzurum: Çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak, akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur ve yer yer kar yağışlı 12

Diyarbakır: Çok bulutlu 19

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap