SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buğra Tuncer panik oldu!

Buğra Tuncer panik oldu!

29 Ekim 2020 Perşembe - 11:34




Eda Ece ile yollarını ayıran Anadolu Efes Basketbol Takımı'nda forma giyen Buğrahan Tuncer, önceki akşam yeni kız arkadaşıyla görüntülenince panik yaşadı.





Geçtiğimiz haftalarda Eda Ece ile 1,5 yıllık ilişkilerini sonlandıran basketbolcu Buğrahan Tuncer, önceki akşam Ulus’ta yeni kız arkadaşıyla objektiflere yakalandı.Kız arkadaşını indiren Buğrahan Tuncer art arda patlayan flaşlar karşısında şoke olurken, gizemli kız arkadaşı hızlı adımlarla site içerisine kaçtı.Başarılı basketbolcu muhabirlerin sorularını yanıtsız bırakarak, gaza basıp hızla uzaklaştı.

EDA ECE'DEN AYRILIK PAYLAŞIMI

Haziran ayında Bodrum'da bir otelin lüks villalarından birini kiralayan Eda Ece ve Buğrahan Tuncer, tatil dönüşü de keyifsiz halleriyle dikkat çekmişti.
Eda Ece ayrılık sonrası yaptığı paylaşımda, "Evrenin hayatınızdan çıkardığı insanlar için üzülmeyin, Evren, sizin duymadıklarınızı duyar ve sizin yapamadığınız hamleleri yapar" ifadelerini kullanmıştı. [Kaynak: milliyet.com.tr]

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap