SON DAKİKA



Haber > Magazin > Buğra Bahadırlı ölümünün birinci yılında Billur Kalkavan'ı andı

Buğra Bahadırlı ölümünün birinci yılında Billur Kalkavan'ı andı

16 Ekim 2023 Pazartesi - 10:57




Oyuncu Billur Kalkavan, 15 Ekim 2022 tarihinde İstanbul'da tedavi gördüğü hastanede akciğer kanseri sebebiyle 59 yaşında hayata veda etmişti. Kalkavan'ın 14 yıllık hayat arkadaşı Buğra Bahadırlı, sevgilisini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla andı.





Geçtiğimiz sene mayıs ayında akciğer kanseriyle mücadele ettiği ortaya çıkan Billur Kalkavan, 15 Ekim'de tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Ünlü ismin 14 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı, 14.3 bin takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda hayat arkadaşını andı.

"ANLADIM HİÇ GİTMEDİĞİNİ"

Sözlerine, "Aşkım benim... Hayat arkadaşım, yol arkadaşım... Bir yıl oldu gideli. Sen gittiğinde nasıl yol alabilecektim peki?" diye başlayan Bahadırlı, şöyle devam etti:

Gerçekten aşkın içinde eridiğimde aslında anladım hiç gitmediğini. Hep kalbimde olduğunu. Bir olduğumuzu. Yolumda beni yalnız bırakmadığını... Eros; 'Başka' ile ilişki kurmak 'Başka' uğruna kendinden vazgeçebilmek. Veya aşkın içinde erimek... Kendimizden vazgeçerek aşkın içinde eridik.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap