SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu mesajı sakın açmayın

Bu mesajı sakın açmayın

04 Mayıs 2015 Pazartesi - 13:28




Güvenlik tedbirlerine rağmen sanal ortamda dolandırıcılar, yeni yöntemlerle insanları kandırmaya devam ediyor.





Sahte avukat, 'faturanız ödendi', sahte iş ilanları, 'ödül kazandınız', şüpheli e-posta, facebook arkadaşlıkları gibi yöntemlere son günlerde 'Yakında internet bankacılığınız sona erecek' dolandırıcılığı da eklendi.Bu mesajla kullanıcıların bilgilerini ele geçirmeyi hedefleyen dolandırıcılar, bilgileri kullanarak vatandaşların hesaplarını ve diğer varlıklarını ele geçirmeyi hedefliyor.

E-postalara gelen 'Yakında internet bankacılığınız sona ereceğini vurgulamak isterim" yazılı bir mesaj internet kullanıcılarını gafil avlamayı hedefliyor. İnternet bankacılığı olsun ya da olmasın, hemen bütün e-postalara gönderildiği tahmin edilen dolandırıcılık mesajında, "Online bankacılığınızı kullanmaya devam etmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanarak şahsi bilgilerinizi teyit ediniz. Online bankacılık hesabınızı güncellemek için buraya tıklayınız. Banka hesabınız otomatik olarak yenilenecektir, banka çalışanlarımız sizinle en kısa zamanda işleminizi sonlandırmanız için temasa geçecektir." cümlesi yer alıyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap