SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu defile nefes oldu

Bu defile nefes oldu

19 Mart 2014 Çarşamba - 16:44




İzmirli ünlü modacı Ertan Kayıtken, adını 'Nefes' koyduğu koleksiyonuyla Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ile çocuklar için defile düzenledi. Defiledek





İzmir Hilton Oteli'nde gerçekleşen defile sanat ve iş dünyasının ünlü simalarını bir araya getirdi. Defileye ücret ödeyerek gelenler hem ağır siyasi gündemden biraz olsun koparak nefes aldı hem de bağışlarla Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde dünyaya gelen prematüre bebeklere alınan Neonatal Ventilatör (Solunum cihazı) ile nefes oldu. Podyuma Ceyda Ateş, Wilma Elles, Ayşe Hatun Önal, Tülin Şahin, Özge Ulusoy, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Nur Gümüşdoğrayan, Ebru Öztürk, Yüksel Ak, Tuba Melis Türk çıkarak projeye destek verdi. 75 parçadan oluşan koleksiyonuyla Kayıtken, danteller, üzerinde kendinden desenli çizgileri bulunan satenler, ipek tüller ve swarovski taşlarla bütünleşen şık gece kıyafetler, uçuk gelinliklerle defileyi sanat gösterisine dönüştürdü.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap