SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bu dediğim için dalga geçecekler ama

Bu dediğim için dalga geçecekler ama

12 Şubat 2021 Cuma - 11:13




Geçtiğimiz haftalarda geçirdiği sağlık sorunu nedeniyle hayranlarını korkutan Aleyna Tilki, Bebek'te bir kitapçı çıkışı görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden genç şarkıcı, yeni klibinden ve sosyal medya mesajında kendisini Nasreddin Hoca'ya benzetmesinden bahsetti.





Önceki gün Bebek'te objektiflere yansıyan Aleyna Tilki, kas spazmı rahatsızlığının geçtiğini ve iyi olduğunu söyledi. Ardından da yeni klibi hakkında konuştu.

"BENİMLE DALGA GEÇECEKLER"

20 yaşındaki şarkıcı, "Tipik Aleyna Tilki klibi olacak ama bu sefer daha kaliteli hali. Dünyaya açılan bir proje olduğu için tipik Aleyna Tilki hareketleri var ama bir tık kaliteli olanı. Klipte benim bilim insanı yönümde var. Şimdi bunu dediğim için benimle dalga geçecekler" dedi.

NASREDDİN HOCA BENZETMESİ

Aleyna Tilki, "Nasrettin Hoca'nın tarzı benimkine benziyor" açıklamasının sorulması üzerine, "Tarzı benziyor bana. Ben de güldürüyorum ama fıkra değil de bizim jenerasyona göre hikayeler anlatıyorum. Hem de düşündürüyorum. Yeni nesil fıkralar benim tweet'lerim" yanıtını verdi.

Aleyna, geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından; "Nasreddin Hoca'nın tarzı benimkine çok benziyor. İnsanları güldürürken aynı zamanda düşündürüyor. Canım Nasreddin Hocam" paylaşımını yapmıştı. Şarkıcının bu sözlerine takipçilerden, "Yapma Aleyna, koskoca göl hiç maya tutar mı?", "Nasrettin Tilki" şeklinde esprili yorumlar gelmişti.

HEDİYE VERDİ

Röportajını bitirip aracına binen Aleyna Tilki'nin camını bir çiçekçi çaldı. Ünlü şarkıcı, uzun süre kendisine övgüler yağdırıp para isteyen çiçekçiyi geri çevirmedi.

Şoförüne para verip, çıktığı kitapçıdan William Shakespeare kült eserlerinden olan Hamlet kitabını aldırdı. Para isteyen çocuğa kitap hediye eden Aleyna Tilki, "Abla ben okuma yazma bilmiyorum. Bir dahaki sefere de okula yazdır beni" karşılığını alınca kahkaha attı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap