SON DAKİKA



Haber > Magazin > Boşandıktan sonra itiraf etti! "Hem dövdü..."

Boşandıktan sonra itiraf etti! "Hem dövdü..."

04 Eylül 2018 Salı - 18:21




Ünlü şarkıcı Songül Karlı, bugün katıldığı magazin programında boşandığı eşinin kendisini 20 milyon TL dolandırdığını ve dövdüğünü anlattı.





Bugün TEVE 2'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü şarkıcı Songül Karlı, 5 yıl süren evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırdığını ve eski eşi Metin Yüncü'nün kendisini 20 milyon TL dolandırdığını anlattı.
 
HEM DOLANDIRILDI HEM ŞİDDET GÖRDÜ
 
Eski eşinden fiziksel şiddet gördüğünü açıklayan Karlı, bunun karşısında boş durmadığını kendisinin de eşine vurduğunu söyledi. Düğünlerinde damatlığına kadar olan alışverişi kendisinin karşıladığını da söyleyen Songül Karlı, yüklü miktarda alacağını halen tahsil edemediğini de söyledi.
 
"AŞK ACISI ÇEKMEK İSTİYORUM"
 
Şimdiye kadar hiçbir ilişkisinde böylesi yoğun duygular yaşamadığını söyleyen Karlı, "Bu duyguyu hiç yaşamadım ve açıkçası tatmak istiyorum. Sabahlara kadar ağlayayım istiyorum. Şimdiye kadar bir erkek için hiç ağlamadım" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap