SON DAKİKA



Haber > Magazin > 'Boşanacaklar' diyenlere inat sarmaş dolaş

'Boşanacaklar' diyenlere inat sarmaş dolaş

06 Kasım 2019 Çarşamba - 12:48




Magazin gündeminde uzun süredir boşanacaklarına dair iddialar dolaşan Kenan Doğulu ile Beren Saat ikilisi bu iddiaları yalanalrcasına sarmaş dolaş görüntülendi.





2014 yılında yurt dışında muhteşem bir düğünle evlenen Beren Saat ve Kenan Doğulu çiftinin boşanacakları yönündeki iddia magazin gündemine bomba gibi düştü. Birbirlerini aldattıkları bile iddia edilen çift, önceki gün evlerinin yakınlarında samimi bir şekilde görüntülendi.

Boşanma iddialarına kesin bir dille cevap vermedikleri için haklarında her gün yeni bir iddia ortaya atılan çiftten güzel haber geldi. Geçtiğimiz haftalarda barıştıkları ve yeniden birlikte yaşamaya başladıkları söylenen çift, evlerinin yakınlarında bir kafeden çıkarken görüntülendi.

Mutlu oldukları ve şakalaştıkları görülen oyuncu ile şarkıcı, daha sonra marketin yolunu tuttu. Sabah saatleri olması nedeniyle dışarıya rahat kıyafetlerle çıkan çift, alışverişten sonra evlerine geçti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap