SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bomba paniği!

Bomba paniği!

01 Ocak 2016 Cuma - 13:06




İstanbul'da Bağcılar-Kabataş tramvayında bomba süsü verilmiş paket büyük panik yarattı.





Bağcılar-Kabataş seferini yapan tramvayda bulunan bomba süsü verilmiş paket seferlerin aksamasına neden oldu. Kabataş’tan Bağcılar’a gitmek üzere hareket eden tramvay, Sultanahmet durağına geldiğinde, yolcular tarafından üzerinde saat ve kablo düzeneği bulunan bir paket fark edildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine tramvay durduruldu, yolcular indirildi ve tramvay Beyazıt durağına çekildi. Polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

TÜM YOLCULAR İNDİRİLDİ SEFERLER İPTAL EDİLDİ

Tramvaya gelen emniyet ekipleri, yaptıkları ilk incelemenin ardından olay yerine bomba imha uzmanı çağırırken, tramvayın çevresinde de güvenlik şeridi oluşturuldu. Seferlerine devam eden diğer tramvaylar da durduruldu. Beyazıt Meydanı’na yakın duran diğer tramvayların içinde bekleyen yolcular da güvenlik gerekçesiyle indirilerek otobüslere yönlendirildi.

Bu sırada bazı vatandaşlar duruma tepki göstererek işten çıktıklarını, eve gitmek istediklerini, ancak bomba ihbarı nedeniyle gidemediklerini söylediler. Bomba imha uzmanı tarafından kontrol edilen bomba süsü verilmiş paket, daha sonra kontrollü bir şekilde fünye ile patlatıldı. Paketin patlatılmasının ardından Olay Yeri İnceleme ekipleri, tramvayda ve pakette incelemelerde bulundu. Güvenliğin sağlanması ile birlikte durdurulan tramvay seferleri normale döndü. Emniyet ekipleri, bomba süsü verilmiş paketle ilgili inceleme başlattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap