SON DAKİKA



Haber > Magazin > Bizimki şov!

Bizimki şov!

25 Ağustos 2014 Pazartesi - 11:55




ALS hastalığına farkındalık için yapılan buzlu kova (Ice Bucket Challenge) destek kampanyası tüm dünyada büyüyor. Türkiye’de ise kampanyanın asıl amac





Dünya çapında ALS’ye farkındalık için yapılan buzlu kova destek kampanyası her geçen gün katlanarak büyüyor ve kampanya; sanatçılar, işadamları, sporculardan oluşan geniş bir yelpazede destek buluyor. Dünyanın her yerinde olduğu gibi Türkiye’de de birçok insan ALS’ye destek verdi. Ancak Türkiye’deki destek sadece şova dönüştü ve banka hesaplarına yansımadı. Amerika’da kampanya kapsamında dün itibariyle 15.5 milyon dolar yardım parası toplanırken, Türkiye’de bu rakam sadece 95 bin 243 bin lirada kaldı. Kampanyanın maddi olarak destek bulamaması, "Ünlüler sadece şov amaçlı kampanyaya destek veriyor. Sadece bir ünlü bile toplanan bu rakamı tek başına banka hesabına yatırabilirdi" yorumlarını beraberinde getirdi. Hülya Avşar, Beren Saat, Burcu Esmersoy, Hilal Cebeci, Özge Ulusoy ve Sümer Ezgü de kampanyaya katılan ünlülerdendi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap