SON DAKİKA



Haber > Magazin > Biz ünlüler yalancıyız galiba!

Biz ünlüler yalancıyız galiba!

06 Mart 2024 Çarşamba - 09:48




Oyuncu Salih Bademci, önceki akşam Etiler'de bir mekanda oyuncu arkadaşlarına yemek verdi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan oyuncu, "Bu sene dinlenmek istiyordum. Eşim ve çocuklarımla olmak istiyordum ama sadece 4 ay sürdü" dedi.





Oyuncu Salih Bademci, 2015 yılında hayatını birleştirdiği meslektaşı İmer Özgün ile 'Fikret' karakterine hayat verdiği 'İstanbullu Gelin' (2017-2019) dizisinde kamera karşısına geçmişti.

"İLK ADIMI BEN ATTIM"

"Eşinizle birlikte daha önce ortak bir projede yer aldınız. Nasıl bir duyguydu?" sorusuna Salih Bademci, "Profesyonel anlamda zor çünkü birbirimizi oyuncu olarak karşılıyorduk. Biz konservatuardan sınıf arkadaşıydık. Sahnede beraber olduk ama İmer daha önce oynadığım bir partner olmamıştı. Değişik, eğlenceli, ilk başta zorlandığımız ama sonradan güzel bir iş çıkardığımız proje oldu" yanıtını vermişti.

"İmer Hanım konservatuar zamanlarında dikkatinizi çekiyor muydu?" sorusu üzerine ise ünlü isim, "Biz arkadaştık, mezun olduktan sonra sevgili olduk. İlk adımı ben attım" ifadelerini kullanmıştı.

Beğendim
1
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap