SON DAKİKA



Haber > Magazin > Birlikte tatile çıktılar!

Birlikte tatile çıktılar!

28 Mayıs 2021 Cuma - 11:34




Yasak Elma dizisinin başrol oyuncuları Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay Kalkan ve Melisa Doğu yaz tatilinde bir araya geldi.





FOX TV’nin entrika dolu dizisi Yasak Elma’nın sezon finali yapmasıyla birlikte dizinin yıldızları soluğu tatilde aldı.

Dizinin güzel oyuncuları Eda Ece, Şevval Sam, Nesrin Cavadzade, Gülenay kalkan ve Melisa Doğu önceki gün tekne turunda bir araya geldi.

“KIZLAR TATİLE ÇIKAR”

Teknede poz veren 5’liden Eda Ece, o anları sosyal medya hesabından Yasak Elma 4’üncü sezon biter kızlar tatile çıkar! Sex and the City’nin 7’nci sezonu için buradayız” notuyla paylaştı.

NESRİN CAVADZADE’DEN EDA ECE’Lİ PAYLAŞIM

Eda Ece’nin ardından tüm oyuncular aynı kareyi paylaştı. Diziye veda eden Nesrin Cavadzade’nin yaptığı farklı paylaşımlar dikkat çekti.

“BEŞİNCİ SEZONDA OLMAYIŞIMI KUTLADIK”

İlk olarak aynı poza yer veren Cavadzade, "Beşinci sezonda olmayışımı kutladık" diye yazdı.  Ece'ye sarılıp, o anda kendi dudağına ruj sürdüğü fotoğrafı yayınlayan Cavadzade, "Bir ruj markası çıkarıyoruz" notunu düştü.


PAYLAŞMAYA DOYAMADI

Eda Ece ile arasında sorun olduğu iddia edilen güzel oyuncu, eski rol arkadaşıyla oldukça samimi karelerini paylaştı. Ece ile birbirine baktıkları fotoğrafı paylaşan Cavadzade  "Eda yüzünü gerdirecek, ben dudaklarımı şişireyim" diye yazdı.

SAMİMİ POZLARI DİKKAT ÇEKTİ


Ece'yle birbirine baktıkları fotoğrafa ise oyuncu, "Eda yüzünü gerdirecek, ben dudaklarımı şişireyim" diye yazdı. Son olarak Cavadzade, Ece'nin kendisine öpücük yolladığı kareye, "Öptük" ifadesini kullandı.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap